Svetovanje

Z Vašim podjetjem lahko sodelujemo kot svetovalci v okviru vaših Večjih projektov ali pa Vam pomagamo s krajšimi nasveti, bodisi osebno, po telefonu ali elektronski pošti.

V okviru sodelovanja pri Vaših projektih lahko nudimo pomoč pri:

  • pridobivanju raznovrstnih mnenj in predlogov, ki pripomorejo k celoviti obravnavi Vaše zadeve,
  • kadrovskem prestrukturiranju ali pri pregledu Vaših sedanjih rešitev na kadrovskem področju,
  • iskanju rešitev za optimizacijo delovnih mest in delovnih nalog znotraj delovnih mest,
  • iskanju ustreznejše metode vrednotenja, nagrajevanja in stimuliranja delavcev.

Pri večjih projektih sodelujemo z našimi pogodbenimi partnerji. Našo širšo ekipo sestavljajo odvetniki in specialisti za posamezna vprašanja na delovnem področju, področju upokojevanja, organiziranja delovnega procesa, razvoja kadrov in podobno. 

Naše bogate izkušnje na kadrovskem in delovnopravnem področju, pridobljene v zadnjih 30 letih pri delu tako z manjšimi, kot tudi z večjimi podjetji, so naša prednost pri iskanju celovite rešitve za Vaše potrebe. 

Pravno in kadrovsko svetovanje

V ekipo podjetja Advise d.o.o. so vključeni tudi pravni strokovnjaki. S svojim teoretičnim znanjem in praktičnimi izkušnjami s področja podjetništva nudijo pravne nasvete, ki Vam bodo olajšali odločanje o najbolj ključnih pravnih in kadrovskih vprašanjih s katerimi se srečujete. Za Vas strokovno pripravijo različne dokumente, kot so npr. pogodbe o zaposlitvi, pravilnike, sklepe in druge kadrovske dokumente ter Vam pripravijo različna pravna mnenja. 

Davčno svetovanje

Poleg pravnega in kadrovskega svetovanja Vam v podjetju Advise d.o.o. nudimo tudi davčno svetovanje. Tako si s pomočjo naših davčnih strokovnjakov lahko zagotovite urejeno in optimizirano davčno poslovanje. Podajo Vam lahko mnenje z različnih davčnih področij in za Vas najdejo najboljšo in celovito davčno rešitev ter hkrati obrazložijo vse njene finančne in pravne učinke. 

Naši davčni svetovalci zagotavljajo visoko kvalitetne storitve svetovanja. Specializirani so s področja davka za pravne osebe, dohodnine obdavčitve nepremičnin, urejanja davčnega rezidentstva, poslovanja s tujino in podobno.

Z našo pomočjo boste deležni najboljše davčne rešitve, znižali si boste davčno tveganje in odpravili davčne pomanjkljivosti pri poslovanju. 

Naročite se na brezplačna izobraževanja z delovnopravnega področja.