Svetovanje

Z Vašim podjetjem lahko sodelujemo kot svetovalci v okviru vaših Večjih projektov ali pa Vam pomagamo s krajšimi nasveti, bodisi osebno, po telefonu ali elektronski pošti.

V okviru sodelovanja pri Vaših projektih lahko nudimo pomoč pri:

  • pridobivanju raznovrstnih mnenj in predlogov, ki pripomorejo k celoviti obravnavi Vaše zadeve,
  • kadrovskem prestrukturiranju ali pri pregledu Vaših sedanjih rešitev na kadrovskem področju,
  • iskanju rešitev za optimizacijo delovnih mest in delovnih nalog znotraj delovnih mest,
  • iskanju ustreznejše metode vrednotenja, nagrajevanja in stimuliranja delavcev.

Pri večjih projektih sodelujemo z našimi pogodbenimi partnerji. Našo širšo ekipo sestavljajo odvetniki in specialisti za posamezna vprašanja na delovnem področju, področju upokojevanja, organiziranja delovnega procesa, razvoja kadrov in podobno. 

Naše bogate izkušnje na kadrovskem in delovnopravnem področju, pridobljene v zadnjih 30 letih pri delu tako z manjšimi, kot tudi z večjimi podjetji, so naša prednost pri iskanju celovite rešitve za Vaše potrebe. 

Pravno in kadrovsko svetovanje

V ekipo podjetja Advise d.o.o. so vključeni tudi pravni strokovnjaki. S svojim teoretičnim znanjem in praktičnimi izkušnjami s področja podjetništva nudijo pravne nasvete, ki Vam bodo olajšali odločanje o najbolj ključnih pravnih in kadrovskih vprašanjih s katerimi se srečujete. Za Vas strokovno pripravijo različne dokumente, kot so npr. pogodbe o zaposlitvi, pravilnike, sklepe in druge kadrovske dokumente ter Vam pripravijo različna pravna mnenja. 

Davčno svetovanje

Poleg pravnega in kadrovskega svetovanja Vam v podjetju Advise d.o.o. nudimo tudi davčno svetovanje. Tako si s pomočjo naših davčnih strokovnjakov lahko zagotovite urejeno in optimizirano davčno poslovanje. Podajo Vam lahko mnenje z različnih davčnih področij in za Vas najdejo najboljšo in celovito davčno rešitev ter hkrati obrazložijo vse njene finančne in pravne učinke. 

Naši davčni svetovalci zagotavljajo visoko kvalitetne storitve svetovanja. Specializirani so s področja davka za pravne osebe, dohodnine obdavčitve nepremičnin, urejanja davčnega rezidentstva, poslovanja s tujino in podobno.

Z našo pomočjo boste deležni najboljše davčne rešitve, znižali si boste davčno tveganje in odpravili davčne pomanjkljivosti pri poslovanju. 

Želite izvedeti več o pravnem in kadrovskem svetovanju? Obiščite naš blog!

ZAUPAJO NAM NAJBOLJŠI  

Toyota partner podjetja Advise
Tobačna d.d. dolgoletni partner podjetja Advise
Inovatim partner podjetja Advise
Partnerji podjetja Advise
ALD Automotive in Advise
Lexpera partner podjetja Advise
Logo Vzajemna
Wiener Stadtische zavarovalnica
Schneider Electric partner podjetja Advise
Berlitz in Advise
Gafco in Advise
Hyundai partner podjetja Advise
DB Schenker in Advise
KD Group partner podjetja Advise
Citroen logo

IZJAVE NAŠIH ZADOVOLJNIH POSLOVNIH PARTNERJEV

S podjetjem Advise d.o.o. sodelujemo že več 10 let. S storitvami podjetja,  pa tudi z odnosom in odzivnostjo zaposlenih smo zelo zadovoljni. Skratka: pričakovanja, ki smo jih imeli so v podjetju Advise d.o.o. v celoti uresničili, tako da brez težav in z veseljem priporočamo njihove storitve tudi drugim podjetjem.

mag. Gregor Šergan

direktor, Berlitz Slovenija d.o.o.

Podjetju Advise d.o.o. nas že več kot 20 let navdušuje s svojo strokovnostjo, kakovostjo in prilagodljivostjo. Za nas opravljajo storitve priprave plač, vodenja kadrovskih map in pravnega svetovanja. Natančnost, preciznost, ažurno podajanje informacij in skrb za stranke so za nas velikega pomena, zato z veseljem Advise d.o.o. priporočamo vsem, ki iščejo profesionalno storitev.

Barbara Rovan

vodja kadrovske službe, C Automobil Import d.o.o.

Advise d.o.o. je naš partner že več 10 let. V vseh teh letih so se izkazali kot zanesljiv in strokoven partner. Informacije, ki smo jih včasih tudi zelo hitro potrebovali, so vedno posredovali v najkrajšem možnem času. Držijo se rokov, delo je opravljeno temeljito in natančno. Vedno so dosegljivi tudi za dodatna pojasnila, informacije ali dialog, in to brez slabe volje.

Marjana Frantar

v.d. direktor kadrovske službe, Vzajemna d.v.z.

Človeški viri in ravnanje z njimi je izredno občutljivo in zahtevno področje. V Tobačni Ljubljana d.o.o. z družbo Advise d.o.o. sodelujemo že nekaj časa. Takojšnja odzivnost in pomoč, pa zanesljivost na področju obračuna plač in kadrovske dokumentacije je njihova odlika.

Monika Teran

vodja kadrovske službe, Tobačna Ljubljana d.o.o.