Poslanstvo

Poslanstvo družbe Advise d.o.o.:

  • Zagotoviti našim poslovnim partnerjem najkvalitetnejše storitve na področju obračuna plač in kadrovskih opravil, pri čemer je oziroma bo vsak partner obravnavan enako in je oziroma bo pri nas deležen enakovredne, odlične ravni kvalitete storitev ter osebnega pristopa. 
  • Z našimi odličnimi storitvami pomagati našim partnerjem pri njihovem uspešnem poslovanju in razvoju.
  • Zagotoviti svojim zaposlenim odlične delovne pogoje in delovno okolje ter možnost za konstantno rast, tako na osebnem, kot tudi na njihovem strokovnem področju. 

Vizija

Družba Advise d.o.o. je in bo ostala še naprej ena največjih in najbolj prepoznavnih družb s področja kadrovskih storitev in obračuna plač v Sloveniji.

Bogate in dolgoletne izkušnje, strokovnost sodelavcev, kvaliteta dela, skrb za dobrobit naših poslovnih partnerjev, odlična organiziranost in hitra odzivnost, interdisciplinarna znanja sodelavcev, stalno in sprotno izobraževanje, prilagajanje spremembam, prijaznost, skrb za zaupnost podatkov, odlična opremljenost in kvalitetni poslovni prostori v Ljubljani, bodo naš cilj in prednost tudi v bodoče.

ZAUPAJO NAM NAJBOLJŠI  

Toyota partner podjetja Advise
Tobačna d.d. dolgoletni partner podjetja Advise
Inovatim partner podjetja Advise
Partnerji podjetja Advise
ALD Automotive in Advise
Lexpera partner podjetja Advise
Logo Vzajemna
Wiener Stadtische zavarovalnica
Schneider Electric partner podjetja Advise
Berlitz in Advise
Gafco in Advise
Hyundai partner podjetja Advise
DB Schenker in Advise
KD Group partner podjetja Advise
Citroen logo

IZJAVE NAŠIH ZADOVOLJNIH POSLOVNIH PARTNERJEV

S podjetjem Advise d.o.o. sodelujemo že več 10 let. S storitvami podjetja,  pa tudi z odnosom in odzivnostjo zaposlenih smo zelo zadovoljni. Skratka: pričakovanja, ki smo jih imeli so v podjetju Advise d.o.o. v celoti uresničili, tako da brez težav in z veseljem priporočamo njihove storitve tudi drugim podjetjem.

mag. Gregor Šergan

direktor, Berlitz Slovenija d.o.o.

Podjetju Advise d.o.o. nas že več kot 20 let navdušuje s svojo strokovnostjo, kakovostjo in prilagodljivostjo. Za nas opravljajo storitve priprave plač, vodenja kadrovskih map in pravnega svetovanja. Natančnost, preciznost, ažurno podajanje informacij in skrb za stranke so za nas velikega pomena, zato z veseljem Advise d.o.o. priporočamo vsem, ki iščejo profesionalno storitev.

Barbara Rovan

vodja kadrovske službe, C Automobil Import d.o.o.

Advise d.o.o. je naš partner že več 10 let. V vseh teh letih so se izkazali kot zanesljiv in strokoven partner. Informacije, ki smo jih včasih tudi zelo hitro potrebovali, so vedno posredovali v najkrajšem možnem času. Držijo se rokov, delo je opravljeno temeljito in natančno. Vedno so dosegljivi tudi za dodatna pojasnila, informacije ali dialog, in to brez slabe volje.

Marjana Frantar

v.d. direktor kadrovske službe, Vzajemna d.v.z.

Človeški viri in ravnanje z njimi je izredno občutljivo in zahtevno področje. V Tobačni Ljubljana d.o.o. z družbo Advise d.o.o. sodelujemo že nekaj časa. Takojšnja odzivnost in pomoč, pa zanesljivost na področju obračuna plač in kadrovske dokumentacije je njihova odlika.

Monika Teran

vodja kadrovske službe, Tobačna Ljubljana d.o.o.

Zaupajte nam tudi Vi! Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.