Če ste eno tistih podjetij ali podjetnikov, ki obračun plač že ves čas pripravljate sami, potem veste, za kako zelo stresno delo gre. V prvi vrsti vam jemlje čas, ki bi ga lahko namenili drugim področjem, naredili več v podjetju ali pa uredili določene druge potrebne zadeve.

Druga plat tega pa je, da morate biti ves čas konstantno na tekočem, kaj se dogaja okoli zakonodaje, kakšne spremembe so bile uvedene in ustrezno reagirati. Potrebne so prilagoditve računalniških programov in orodij, kar pa terja znanje, čas in včasih še več denarja.

Prihranite pri programskih orodjih

Programska orodja za obračun plač niso poceni in v primeru, da se tega zavedate, vam bo hitro jasno, kako dobro ponudbo imamo za vas. Smo podjetje, ki plače obračunava za več strank hkrati in mednje porazdeli strošek nakupa ali najema programske opreme.  Na ta način se strošek zanjo precej poceni.

Obenem pa vam ne bo več treba skrbeti za to, ali ste vse plače obračunali pravilno, v skladu z veljavno zakonodajo. Še posebej v času zadnje epidemije in korona krize, se je pokazalo, kako zelo dobrodošlo je imeti ob sebi podjetje, kot je Advise, d. o. o., kjer poskrbimo za čisto vse, kar se obračuna plač tiče.

Ne le obračun plač

V našem podjetju pa ne boste prišli na račun le tisti podjetniki in podjetja, ki potrebujete omenjeno storitev, pač pa imamo za vas še kar nekaj dobrih novic. Le kaj je boljšega kot komplet, kjer dobite vse v enem. Poleg obračuna plač vam nudimo še različna pravna svetovanja in kadrovske rešitve.

Nismo zaman tako zelo čislani v očeh naših strank, saj boste pri nas srečali le vrhunsko izobražene strokovnjake s področja prava in računovodstva. Vemo, kako zelo pomembno je, da so zaposleni zadovoljni, zato vam svetujemo, da pri njihovih plačah nikoli ne storite nobene napake.

Mesečni obračun plač

Ko se enkrat dogovorimo za sodelovanje, boste v trenutku prenehali skrbeti glede tega dela svojega poslovanja. Mirno se boste lahko posvetili svojemu poslu in namesto izgubljanja časa z obračuni, razvili kakšno uspešno poslovno idejo. Medtem bomo mi poskrbeli, da bodo vaši zaposleni na račun prejeli točne zneske in da bodo njihove plačilne liste v skladu z veljavnimi zakoni.

Vsak mesec vam bomo do dogovorjenega roka predali ustrezne obračune plač in vam po potrebi kakšno malenkost svetovali, ali pa vas zgolj opozorili na spremembe v delovnopravni zakonodaji. Na voljo smo vam seveda tudi za vsa vaša morebitna vprašanja.

Na voljo celotna storitev

V primeru našega dogovora bomo tako z vas prevzeli celotno breme. Naš mesečni obračun bo zajemal plačilne liste, temeljnico, kot tudi vse druge potrebne dokumente in izpise. In ne le to. Tu smo za vas tudi v primeru, da bi potrebovali kakšne kadrovske rešitve.

V tem pomenu mislimo na svetovanje glede iskanja in zaposlitve ustreznih kadrov, kot tudi priprave različnih podatkov za vašo kadrovsko službo. Na tem področju imamo zares veliko izkušenj in dobrih referenc, hkrati pa sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki s tega področja.

Obračun plač